VELHO DARGANIN AARRE

KADONNEEN KRUUNUN METSÄSTÄJÄT
VDA kakkospeli
Saarijärven Lannevedellä la 2.7 - su 3.7. 2016

Jälleen jatkuvat seikkailut ritarien, velhojen ja vaarojen maailmassa. 


Tarina:

Kauan, kauan sitten Vieraan Maan Kuningas antoi piilottaa Kruununsa ja julisti, että sen löytäjästä tulee Hallitsija hänen jälkeensä. Kuninkaalla ei ollut perillistä ja hän uskoi, että Kohtalo johdattaisi Kruunun luokse sen urhean ihmisen, joka olisi juuri sopiva seuraavaksi Hallitsijaksi.

Kuninkaan uskollinen Palvelija kulki pitkään etsimässä piiloa Kruunulle. Viimein hän löysi sopivan paikan ja valmisti tuohon paikkaan osoittavan Kartan. Paluumatkalla Palvelijan kimppuun kuitenkin hyökkäsi joukko hirmuisia olentoja, jotka veivät Kartan mukanaan. Palvelijalle jäi kartasta vain pieni kappale, jonka hän viimeisillä voimillaan toimitti Kuninkaalle. Palvelia menehtyi Kuninkaan jalkojen juureen, eikä ehtinyt edes kertoa, mihin oli Kruunun kätkenyt.

Moni lähti etsimään Kruunua, mutta sitä ei löytynyt. Kuningas siirtyi ajasta ikuisuuteen määräämättä itselleen seuraajaa, koska hän oli edelleen varma, että oikea henkilö vielä löytäisi tiensä Kruunun luokse.

Ajan kuluessa Kruunun kohtalo muuttui ensin legendaksi, sitten kaukaiseksi tarinaksi ja lopulta lähes unohtui. Aarteenmetsästäjien keskuudessa siitä kuitenkin puhutaan edelleen ja Viimeinen Kartan Pala kulkee kopioituna isältä tyttärelle ja äidiltä pojalle.

Kuulutte Vieraan Maan Aarteenmetsästäjien Kiltaan ja olette päättäneet löytää kadonneen Kruunun. Teillä on hallussanne oikea, alkuperäinen Viimeinen Kartan Pala. Tiedätte, että Kruunun jäljillä on muitakin, joten ette voi kertoa matkanne todellista tarkoitusta kenellekään. Teidän täytyy yhdessä keksiä uskottava peitetarina. Voisi olla hyvä myös vältellä paikallisia Seikkailijoita, jotta he eivät ala epäillä jotakin olevan tekeillä."

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä mukaan seikkailuun. Uudella hahmonluontimenetelmällä saat itse vaikuttaa hahmosi ominaisuuksiin ja sinulle annetaan omat hahmokohtaiset tavoitteet ja juonikuviot. Takaan että seikkailu ei lopu kesken!

Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Atte Kotilainen
Puh. 050 3596651
E-mail: atte.kotilainen@hotmail.com

Pelin järjestää:
Saarijärven nuorisotoimi
Antti Sivonen
Puh. 044-4598 750
E-Mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi

 

 

PELIESITTELY TIETOJA RIIHI KAUPUNKI HAHMOLUOKAT
SÄÄNNÖT
ILMOITTAUTUMINEN YKKÖSPELI