PELIESITTELY TIETOJA RIIHI KAUPUNKI HAHMOLUOKAT SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN PELI2

RIIHI KAUPUNKI

RIIHI KAUPUNGIN VÄKI


SEPPÄ

Myy aseita ja varusteita. Pukeutunut nahkaiseen esiliinaan. Rehti ja reilu, antaa tinkiä, mutta ei liikaa.


MAJATALON PITÄJÄ

Entinen soturi, soturin kyvyt. Hieman juoppo ja hajamielinen, mutta muuten mukava. Ei tosin anna tinkiä juomista, vaan juo ne mieluummin itse. Pukeutunut esiliinaan.Tiskin alla iso miekka.


VARAS

Pitää puotiaan kidutuskammion alla. Epäluotettavan oloinen luihu. Ei kuitenkaan huijaa asiakkaitaan (ainakaan paljoa). Pukeutunut tummiin vaatteisiin ja viittaan. Puhuu luonnostaan käheästi kuiskaten. Puotiinsa hän ei päästä kuin varkaita. Nauttii tinkimisestä.


PAPPI

Temppelin hurskas Pappi. Myy loitsuja ja apuaan suurelle voimalle annettavaa rahauhria vastaan. Ei ole tinkimistä. Temppeli on suojattu kaikelta pahalta. Vihamielinen nukahtaa välittömästi. Pappi on pukeutunut valkeaan kaapuun ja puhuu
"paasaten".


VELHO

Velhon kojusta voivat Velhot ostaa taikakalujaan. Velho voi suostua pieneen tingintään, mutta vaatii hyvät perustelut. Velho on todella älykäs ja osaa kaikkia loitsuja niin paljon, kuin tarpeita piisaa. Velho on kopissaan suojattu vahingolta ja loitsuilta. Velholla on omituinen tapa mutista itsekseen miettiessään asioita.


OPAS

Seikkailijoiden mukana koko pelin ajan. Oppaalla on tunnetusti metsästäjän kyvyt. Opas on pukeutunut valkoisiin vaatteisiin ja vihreään viittaan. Oppaalla on hieman rahaa ja vähän joitain välineitä. Aseena opas käyttää yleensä keihästä tai sauvaa, mutta hän osaa käyttää tarvittaessa kaikkia aseita. Opas välttää taisteluja, jos suinkin voi. Palkkaajilleen Opas on ehdottoman lojaali.

 
 
PELIESITTELY TIETOJA RIIHI KAUPUNKI HAHMOLUOKAT
SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN PELI2